Afscheidsreceptie oprichter/naamgever – Jan Achterkamp

Op zondag 5 juni 2016 hebben wij tijdens een indrukwekkende afscheidsreceptie op passende wijze afscheid genomen van onze oprichter/naamgever – Jan Achterkamp. Tijdens een zonovergoten middag op ons trainingscentrum hebben wij Jan & Adriana Achterkamp samen met familie, vrienden, relaties & collega’s (letterlijk) in het zonnetje gezet.

Een samenzijn van bekenden waar Jan ‘zijn droom’ door de jaren heen mee heeft opgebouwd. Een middag vól mooie verhalen, leuke anekdotes, een lach én natuurlijk een traan. Het respect wat Jan geniet van een ieder die Achterkamp kent – is groot. Respect dat hij verdient door zijn ontzettende passie voor het vak, zijn tomeloze inzet en ondernemerschap – waarmee hij een prachtige organisatie heeft neergezet.

Als blijk van waardering voor alles wat Jan voor onze organisatie betekend heeft – hebben wij van hem een borstbeeld laten maken. Deze krijgt een mooie plek in de ontvangstruimte op ons trainingscentrum. Op deze manier zal Jan altijd verbonden blijven met ‘zijn’ Achterkamp.

Emotioneel was dan ook de toespraak die Jan zelf hield richting zijn familie/vrienden en zijn geliefde collega’s. In de laatste plaats bedankte hij ook zijn vrouw Adriana – voor de kans, het vertrouwen en haar inzet om zijn droom te verwezenlijken. Deze indrukwekkende middag hebben wij in de avond samen met familie en collega’s afgesloten met een hapje en een drankje. Een eind van een tijdperk, een nieuw begin.

Jan & Adriana Achterkamp – ontzettend bedankt voor jullie geweldige inzet, passie en vertrouwen. Samen bouwen we verder aan deze prachtige organisatie!
Afscheid 3
  borstbeeld