Wie communiceert er wát in een crisissituatie, en wanneer? Wie werkt er met wie samen om tot daadkrachtige besluiten te komen en zo erger leed en imagoschade te voorkomen? De schade van een calamiteit zelf is vaak minder ernstig dan wat er door de wanorde daarna wordt veroorzaakt.

Achterkamp – samen bewust veilig! – nodigt u van harte uit voor de Branchedag ‘Bewust veilig in de Zorg’ met de thema’s Crisismanagement & Zorgcontinuïteit op vrijdag 15 april as.

Programma
08:30 – 09:00 uur Ontvangst op ons Trainingscentrum op Dambroek 20 te Baak
09:00 – 09:15 uur Welkom door Tim te Pas – Algemeen Directeur Achterkamp
09:15 – 09:45 uur Opening Bart-Jan Krouwel – Raad van Toezicht – Intermetzo
09:45 – 10:00 uur Pauze
10:00 – 11:00 uur Workshop Zorgcontinuïteit door Edith Gordon
11:00 – 12:00 uur Workshop Crisismanagement door Good Work Personnel Development
12:00 – 13:00 uur Lunch
13:00 – 13:15 uur Afsluiting

Uitnodiging

Opening – Dhr. Bart-Jan Krouwel
De dag wordt geopend door de heer Bart-Jan Krouwel, voormalig directeur Duurzaamheid bij de Rabobank, mede-oprichter Triodosbank en momenteel lid van de Raad van Toezicht bij jeugdzorginstelling Intermetzo in Eefde. Intermetzo zet zich in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. Zij biedt hen toekomstperspectief middels integrale professionele steun en expertise.

Uitnodiging

Workshop – Mw. Edith Gordon
Edith Gordon (How2Respond), een sterke allround trainer, coach en gedragsdeskundige o.a. op het gebied van crisismanagement & bedrijfscontinuïteit. Zij verzorgt een workshop over Zorgcontinuïteit met als leidraad COBRA. De workshop heeft als doel om zorginstellingen te helpen bij de voorbereiding op crisissituaties en rampen, waarbij de continuïteit in de Zorg voorop staat. Er wordt gebruik gemaakt van een praktische tool welke handvatten biedt voor het crisisteam en personeel ter ondersteuning ten tijde van een crisis of grootschalig incident.

Uitnodiging

Workshop – Dhr. Dennis van Heerden
Dennis van Heerden is mede-eigenaar en oprichter van Good Work Personnel Development. Hij heeft ervaring opgedaan als ondernemer, civiel trainer, leidinggevende en adviseur in een dynamische, veeleisende en internationale omgeving. Tijdens zijn loopbaan als leidinggevende binnen Defensie werd besluitvorming onder druk in crisissituaties meerdere malen op de proef gesteld in Irak, Kosovo en Afghanistan. Zijn Lessons Learned gebruikt hij nu in het bedrijf Good Work waarvan hij samen met Jehury van Deursen eigenaar is. Good Work geeft een workshop over constructief crisismanagement met daarin de juiste aandacht voor risk-response-consequence management en mentale prestaties. Een belangrijke les uit de praktijk ‘Verwacht het onverwachte en train as you fight.’

Aanmelden
Aanmelden voor deze inspirerende dag kunt u doen door het onderstaande contactformulier in te vullen. LET OP: Toekenning van de plaatsen gaat op volgorde van aanmelding in verband met beperkte beschikbaarheid.

Deelname aan onze branchedag is kosteloos. We hopen u op 15 april te mogen verwelkomen op ons trainingscentrum in Baak. Tot dan!

    Uw naam (verplicht)

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw bericht