Coördinator Hoofd BHV Herhaling

Coördinator Hoofd BHV Herhaling 2018-03-26T11:12:22+00:00

Coördinator/Hoofd BHV Herhaling

Algemeen
Een Coördinator/Hoofd BHV voert de beleidsmatige kant van de BHV uit en geeft daarbij invulling aan de BHV-taken die verplicht zijn voor de werkgever vanuit de wet- en regelgeving. Het op orde brengen van de BHV- en (bedrijfs)veiligheidbeleid is een verantwoordelijke taak.
Zijn er nog wijzigingen in de wet- en regelgeving, bent u daarvan inhoudelijk op de hoogte? Is uw BHV-plan nog up-to-date? Om te zorgen dat alles volgens de wet en veilig blijft verlopen is het raadzaam om de Opfrisdag Coördinator/Hoofd BHV te volgen. Na afloop van deze dag bent u weer volledig op de hoogte en in staat om uw rol, functie en verantwoordelijkheden goed uit te voeren.

Toelatingseisen
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft u in het verleden de opleiding ‘Coördinator Hoofd/BHV (NIBHV)’ succesvol afgerond.

Trainingsdoel
Het doel van deze opfris is om uw kennis te trainen en aan te vullen. Wellicht bent u in uw functie zaken tegen gekomen die onduidelijk zijn of nog nadere invulling behoeven. Neem deze zaken gerust mee naar de cursus, gedurende de dag is er veel ruimte voor interactie, vragen en onderlinge kenniswisseling. Zowel met de instructeur – als met uw medecursisten.

Cursusduur en lestijden
De opfrisdag Coördinator/Hoofd BHV neemt 1 dag (+/- 7 uur) in beslag. Deze cursusdag start om 09:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Certificering
Wanneer u de Opfrisdag Coördinator/Hoofd BHV volledig doorloopt, ontvang u een Bewijs van Deelname vanuit Achterkamp.

Investering
De benodigde investering voor deze opfrisdag € 345,10 (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief lunch, Bewijs van Deelname, leer- en lesmateriaal.

Planning
De eerstvolgende Coördinator/Hoofd BHV Herhaling staat gepland op maandag 28 mei 2018.

Mocht u willen deelnemen aan deze opfrisdag CHBHV, dan kunt u contact leggen met één van onze medewerkers.

Samen bewust veilig!