De gehele selectie en de staf van De Graafschap heeft gisteren bij Achterkamp in Baak getraind. Het was geen reguliere voetbaltraining dit keer, maar een cursus hulpverlening. In het kader van teambuilding ondersteunt trainer Henk de Jong dit gezamenlijke initiatief van De Graafschap en Achterkamp.

Als trotse sponsor, maar ook als opleider én veiligheidspartner van De Graafschap hebben wij vanmiddag onze locatie, middelen & instructeurs beschikbaar gesteld om dit mogelijk te maken.

De sympathieke hoofdtrainer keek dit weekend in De Gelderlander al vooruit op deze middag: “Hartstikke leuk voor die gasten. Maar het hoort ook gewoon bij de realiteit. In het echte leven kan er zomaar iemand niet goed worden.”

De selectie van De Graafschap werd vanmiddag op ons trainingscentrum ontvangen met een uitgebreide lunch, waarna onze instructeurs hen meenam voor een opleiding Reanimatie & AED. Om de spelersgroep alvast in vuur en vlam te zetten voor de strijd om lijfsbehoud werd de middag afgesloten met een blusinstructie.

Deze spelersgroep is nog lang niet uitgeblust, dus dat belooft wat voor de beslissende fase van de (na-)competitie. Na afloop van de cursus werden natuurlijk de shirtjes gewisseld en ontvingen beide partijen een gesigneerd ‘wedstrijdshirt’.

Namens het hele team van Achterkamp, bedankt voor jullie komst, aandacht en enthousiasme. Heel veel succes de komende wedstrijden. Samen bewust veilig!