Detachering

Op zoek naar ondersteuning binnen jouw organisatie rondom veiligheidsvraagstukken? Of ben je op zoek naar tijdelijke invulling van bijvoorbeeld een Coördinator Hoofd BHV? Onze veilgheidskundigen staan te trappelen om daarmee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om een paar uur per week, een paar dagen per maand of zelfs een heel jaar, detachering biedt flexibiliteit en de expertise wanneer je die nodig hebt. Het is de perfecte oplossing voor tijdelijke uitdagingen, speciale projecten of om een specifieke oplossing te bieden.  

Wij als Achterkamp begrijpen dat de juiste expertise op het juiste moment essentieel is voor diverse veiligheidsvraagstukken binnen jouw bedrijf. Onze veiligheidskundigen zijn beschikbaar voor tijdelijke of langdurige projecten, opdrachten of ondersteuning binnen jouw organisatie.

Met deze expertise en diensten krijg je een ervaren én deskundige specialist tot je beschikking, zonder de langdurige verplichtingen van een vaste aanstelling. Zoek je tijdelijke ondersteuning voor specifieke projecten zoals het bijwerken van een plan van aanpak vanuit een RI&E? Of bijvoorbeeld interim invulling van een Preventiemedewerker of Coördinator Hoofd BHV? Of wil je gewoon jouw team versterken met gespecialiseerde vaardigheden? Ons team staat klaar om jou te voorzien van de benodigde detachering diensten.

Onze aanpak is flexibel en kan op maat worden gemaakt, waarbij we nauw samenwerken met jouw organisatie om zo te zorgen voor een naadloze (tijdelijke) integratie van onze veiligheidsprofessionals in jouw team.

In overleg is er veel mogelijk, dus neem vandaag nog contact met ons op via advies@achterkamp.nl om te ontdekken hoe onze diensten jouw organisatie kunnen versterken en helpen bij het bereiken van de doelen binnen de organisatie.

Welke mogelijkheden biedt Achterkamp rondom detachering? 
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende expertises en diensten:

 • Detachering MVK (middelbare veiligheidskundige)
 • Detachering IVK (integrale veiligheidskunde)
 • Detachering HVK (hogere veiligheidskundige)
 • Detachering QHSE (Quality, Health, Safety and Environment)
 • Detachering Coördinator/Hoofd BHV
 • Detachering BHV – specialist
 • Detachering Preventiemedewerker
 • Detachering ADR-veiligheidsadviseur

Wil je meer informatie over deze diensten?
Vul dan onderstaand jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op:

  Samen bewust veilig!

  Ga naar de bovenkant