Onze visie op de toekomst is gericht op leren en ontwikkelen. Daarom heeft Achterkamp de afgelopen periode veel tijd in een digitale leeromgeving gestoken. Naast onze sterke focus op de praktijk hebben wij sinds 2018 een eigen digitale leeromgeving ontwikkeld. Een eigen digitale leeromgeving gecombineerd met onze reeds bekende praktijktrainingen.

Hoe

Onze E-learning biedt een rijke leeromgeving. Cursisten kunnen zelf hun leerroute kiezen en in hun eigen tempo leren op ieder moment van de dag op de werkpek, thuis of bijvoorbeeld in de trein. Teksten, instructies, video’s, animaties, vragen en opdrachten en feedback leiden de cursist gemakkelijk door de inhoud. Elk onderdeel wordt afgesloten met een e-learning toets, die de cursist zo vaak kan maken als nodig is. Cursisten kunnen het theoriedeel van de cursus volgen op hun computer, smartphone of tablet. Het praktijkdeel volgen ze hier bij Achterkamp of op locatie (in-company).

Bekijk hier de demo E-learning BHV-cursus : https://lnkd.in/d8G4iyr 

Wie

Samen met E-learning specialist BHV GO hebben wij de afgelopen twee jaar al verschillende modules ontwikkeld. BHV GO is dé E-learning specialist op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), Eerste Hulp, veiligheid en meer. Door telkens nieuwe content en onderscheidende leeroplossingen aan te bieden bereiden wij een ieder voor op de nobele taken als hulpverlener. Onze helden en heldinnen voor de toekomst!

Wat

Om ons aanbod voor E-learning cursussen te bekijken, zie het overzicht hieronder voor de modules.

Daarnaast heeft onze partner BHV GO ook nog de mogelijkheden met de volgende aanvullende modules:

  • Brand & Ontruiming
  • Vertrouwenspersoon
  • Agressiebeheersing
  • Eerste Hulp bij Sportletsel
  • Seksuele Intimidatie

Voor meer informatie, neem hier contact met ons op!

Nog geen account binnen onze online leeromgeving? Meld u hier aan!