Deze week waren wij op bezoek bij onze nieuwe opdrachtgever Ekro. Deze organisatie te Apeldoorn is een onderdeel van de VanDrie Group en heeft een unieke positie als ketenproducent en is wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen.

Ekro heeft ons dit jaar gevonden voor advies bij verschillende complexe veiligheidskundige vraagstukken die wij – in samenwerking met Datispienter- hebben kunnen inrichten. Daarnaast hebben wij met onze opleidingen en trainingen Ekro kunnen helpen in het professionaliseren van de complete Bedrijfsnoodorganisatie (BNO).

Onder toeziend oog van de directie hebben wij de certificaten uitgereikt aan de nieuw opgeleide BHV’ers. Een mooi stukje waardering voor de mensen die garant staan voor de veiligheid binnen deze organisatie. Namens ons was collega Robin Siebel (Adviseur Risicobeheersing) aanwezig om de trotse deelnemers te feliciteren en uiteraard te voorzien van een passend Sinterklaas-geschenk.

Bedankt voor de prettige samenwerking zover – tot volgend jaar. Dan gaan we onder andere verder met het opleiden van Preventiemedewerkers en het implementeren van een systeem voor Alarmering & Communicatie.