Baak – Op basis van de verlenging van de maatregelen rondom COVID-19 zullen wij tot 18 mei geen fysieke opleidingen, cursussen en trainingen geven. ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’. 

Elke opdrachtgever en deelnemers die een cursus gepland heeft staan binnen deze periode zullen wij benaderen om een oplossing te zoeken richting de komende periode. Graag sturen wij daarbij op het kosteloos omboeken van de training naar een nieuw moment, zodat wij enigszins de stabiliteit kunnen bewaken richting de toekomst.

Naast de reguliere planning zullen er veel trainingen ingehaald moeten worden, dus zijn we momenteel aan het kijken naar nieuwe momenten en een verbreding van onze trainingscapaciteit in de komende maanden. Het zal veel van onze organisatie en collega’s vragen, dus vragen daarin mogelijk ook wat flexibiliteit van onze opdrachtgevers. Echter vertrouwen wij daarin op onze fijne samenwerking en goede relaties met al onze opdrachtgevers.

Op basis van de situatie rond 20 mei zullen wij jullie weer informeren over het vervolg. Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen daarop bijsturen.

‘Het nieuwe trainen’
De afgelopen weken hebben wij nuttig gebruikt om onze dienstverlening, onze trainingen, ons trainingscentrum en ons personeel voor te bereiden op de nieuwe & voorlopige werkelijkheid: de ‘anderhalvemetersamenleving’. Hoe wij dat precies gaan invullen? Daarover snel meer!

Samen sterk! 💪

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen onze organisatie of mail naar info@achterkamp.nl, dan zullen wij jouw vraag behandelen.

Corona-beleid Achterkamp