Baak – Wegens het verlengen van de huidige maatregelen rondom het Corona-virus zullen wij nu tot 28 april geen fysieke opleidingen, cursussen en trainingen geven. Gezien de hele situatie kunnen wij ook nu niet anders dan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en op deze manier bijdragen aan een snelle oplossing van deze vervelende situatie. ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’. 

De opdrachtgevers en deelnemers die een cursus gepland hebben staan binnen deze periode zullen wij op zeer korte termijn benaderen om een oplossing te zoeken richting de komende periode. Samen gaan wij kijken naar hoe we dit gezamenlijk het beste op kunnen lossen. Graag sturen wij daarbij op het kosteloos omboeken van de training naar een nieuw moment, zodat wij enigszins de stabiliteit kunnen bewaken richting de toekomst.

Naast de reguliere planning zullen er veel trainingen ingehaald moeten worden, dus zijn we momenteel aan het kijken naar nieuwe momenten en een verbreding van onze trainingscapaciteit in de komende maanden. Het zal veel van onze organisatie en collega’s vragen, dus vragen daarin mogelijk ook wat flexibiliteit van onze opdrachtgevers. Echter vertrouwen wij daarin op onze fijne samenwerking en goede relaties met al onze opdrachtgevers.

Op basis van de situatie na 28 april zullen er mogelijk weer zaken gefaseerd vrijgegeven worden, dus zijn wij momenteel al proactief bezig om onze dienstverlening en de mogelijke invulling daarop voor te bereiden. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet welke maatregelen er na deze periode nog nodig zijn. Wij volgen de ontwikkelingen nauwlettend en zullen jullie op de hoogte brengen van verdere ontwikkelingen.

Laten we er samen voor zorgen dat we snel weer verder kunnen met het zo fijne ‘normale dagelijkse leven’. Samen sterk!

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen onze organisatie of mail naar info@achterkamp.nl, dan zullen wij proberen jouw vraag te behandelen.