Baak – Vanmorgen hebben wij besloten om tot 6 april geen fysieke opleidingen, cursussen en trainingen meer te geven in verband met het coronavirus. Gezien de huidige ontwikkelingen kunnen wij niet anders dan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en op deze manier bijdragen aan een snelle oplossing van deze vervelende situatie. Voor ons allemaal – samen bewust veilig!

De opdrachtgevers en deelnemers die een cursus gepland hebben staan binnen deze periode zullen wij op zeer korte termijn benaderen om een oplossing te zoeken richting de komende periode. Samen gaan wij kijken naar hoe we dit gezamenlijk het beste op kunnen lossen. Graag sturen wij daarbij op het kosteloos omboeken van de training naar een nieuw moment, zodat wij enigszins de stabiliteit kunnen bewaken richting de toekomst.

Naast de reguliere planning zullen er veel trainingen ingehaald moeten worden, dus zijn we momenteel aan het kijken naar nieuwe momenten en een verbreding van onze trainingscapaciteit in de komende maanden. Het zal veel van onze organisatie en collega’s vragen, dus vragen daarin mogelijk ook wat flexibiliteit van onze opdrachtgevers. Echter vertrouwen wij daarin op onze fijne samenwerking en goede relaties met al onze opdrachtgevers.

De maatregelen die wij reeds hadden getroffen blijken met de kennis van nu -en de snelle ontwikkelingen van dit virus – niet meer afdoende te zijn. Vele afmeldingen en annuleringen hebben wij vanwege de onzekerheid al doorgekregen. Dat sterkt ons in dit besluit en we vertrouwen daarin op het begrip van een ieder.

Laten we er samen voor zorgen dat we snel weer verder kunnen met het zo fijne ‘normale dagelijkse leven’. Samen sterk!

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen onze organisatie of mail naar info@achterkamp.nl, dan zullen wij proberen jouw vraag te behandelen.