Regelmatig bieden wij jonge talenten uit de regio de kans om aan de slag te gaan binnen onze organisatie met een waardevol onderzoek, een leerzaam project of een uitdagende (afstudeer-)stage. Dit bied ons altijd nieuwe inzichten, kansen en versterking. Ook de komende maanden hebben wij weer stagetopper in ons midden. Maak kennis met onze nieuwe Marketing & Communicatie-stagiaire Fleur!

Introductie over jezelf
Mijn naam is Fleur Hissink, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Baak. Ik spreek graag af met vrienden & familie voor een hapje en een drankje, of een feestje!

Ook kook en tennis ik graag en kijk ik zo nu en dan een Netflix-serie. Ik werk daarnaast als winkelmedewerkster bij een oud-Hollandse snoepwinkel in Zutphen en als horecamedewerkster bij Herfkens in Baak. In de zomermaanden werk ik ook nog bij Kermex, een totaalleverancier in voornamelijk drankcatering. In mijn vrije tijd ben ik een echte horecatijger!

Wat heb je hiervoor allemaal gedaan?
Eerst heb ik op het Isendoorn College in Warnsveld gezeten. Hierna heb ik voor het Astrum College in Velp gekozen, hier volg ik op dit moment de MBO opleiding International Business and Communication & Evenementenorganisatie niveau 4. Hierbij word ik opgeleid tot medewerkster Marketing & Communicatie en Evenementenorganisatie.

Hoe ben je eigenlijk bij Achterkamp gekomen?
Begin 2021 was het tijd om mezelf te gaan oriënteren op een (afstudeer-)stage. Ik ben opzoek gegaan naar een stage in de richting van Marketing, waar ik ook op kantoor kon zijn met collega’s. Het werken op een kantoor met werknemers wil ik graag eens ervaren. Ik kwam een vacature voor de stageplek bij Achterkamp tegen en mij leek het ontzettend leuk om mee te draaien bij dit bedrijf.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen Achterkamp?
Tijdens mijn afstudeerstage ga ik mij binnen Achterkamp de komende weken bezig houden met zaken op het gebied van Marketing & Communicatie. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het opstellen en uitwerken van een operationeel plan voor het marketing- en communicatiebeleid met betrekking tot de website. Daarnaast zal ik veel werkzaamheden zoals het verzorgen van on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten gaan uitvoeren.

Wat wil je in de toekomst gaan doen?
Ik vind de stageperiode altijd het leukste deel van het leerjaar. Daardoor kom ik steeds dichterbij het idee wat ik later graag zou willen doen. Ik wil hierna graag doorstromen naar het HBO, en op kamers, maar of ik daar een studie ga doen in de Marketing en Communicatie richting weet ik nog niet zeker.

Wil je tot slot nog iets kwijt?
Gelukkig kan ik ondanks de coronacrisis bij Achterkamp aan mijn afstudeerstage beginnen. Ik verheug mij op de komende 5 maanden stage en ik hoop veel te leren en ontdekken!

Fleur, via deze weg wensen wij jou heel veel succes en plezier met jouw afstudeerstage!

Team Achterkamp

Onze nieuwe stagiaire Fleur Hissink.