Gisteren en vandaag aangepaste BHV-trainingen mogen organiseren voor Zorghotel Achterhoek in Gaanderen. Een mooie uitdaging, maar een erg dankbare klus voor dit prachtige regionale initiatief.

Zorgorganisaties in de Achterhoek hebben de handen ineengeslagen om zorg te kunnen bieden aan corona-patiënten die zorg nodig hebben en niet thuis verzorgd kunnen worden. De medische zorg wordt door huisartsen verleend door huisartsen en de verpleegkundige zorg door Azora Zorg, Careaz, De Gouden Leeuw Groep, Marga Klompé, Markenheem en Sensire.

Vorige week zijn wij als Achterkamp benaderd om mee te denken over de veiligheidsprocedures en de praktische invulling van de BHV. Daarnaast moest er op hele kort termijn ook een maatwerk-instructie komen voor het opleiden en trainen van de BHV-organisatie. Met snel schakelen en uiteraard veiligheid voorop & de richtlijnen van het RIVM als leidraad hebben wij deze sessies op locatie kunnen verzorgen.

Fijn dat we op deze manier een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan onze helden en heldinnen in de Zorg. Ontzettend veel respect voor een ieder. Samen staan we sterk! ❤️