Alarmering bij crisis en calamiteiten

MultiBel is een BHV oproepsysteem waarmee u snel, eenvoudig en betrouwbaar een groep personen kunt alarmeren. Inzetgebieden zijn o.a. BHV alarmering, brand alarmering, IT alarmering, oproepen van interventieteams bij bedreigingen, en alarmering bij storing. Een snelle en effectieve alarmering bespaart tijd, beperkt de vervolgschade en zorgt voor continuïteit. Verschillende opdrachtgevers van ons hebben al voor MultiBel gekozen vanwege de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de ervaring.

Alarmeer GRATIS met MultiBel Standaard of kies voor MultiBel Professional.

Werkwijze

1. Start de oproep
Hoe u een alarmoproep wilt starten mag niet uitmaken, dat kan namelijk per geval verschillen. Met MultiBel kunt u starten via:
  • De app;
  • Telefonisch, mobiel en vast;
  • Online;
  • Een gekoppelde brandmeldcentrale;
  • Een noodknop.
 2. Bereik de personen
De app op de smartphone geeft een alarmsignaal, ook als de telefoon op stil staat. Reageert de persoon niet, dan gaat MultiBel de persoon op maximaal 10 nummers bellen. Tegelijk wordt ook een email en SMS verzonden . Net zo lang tot de persoon de oproep bevestigt of afwijst.
3. Volg het resultaat

Heb ik voldoende bevestigingen ontvangen? Wie komt er wel en wie komt er niet? Of wil ik een bepaalde groep na 10 minuten een volgende instructie sturen? Met deze informatie bent u in staat uw crisisaanpak indien nodig bij te sturen.

Pakketten

MultiBel biedt 2 pakketten MultiBel Standaard en MultiBel Professional.
  • MultiBel Standaard biedt een GRATIS alarmeringsoplossing voor maximaal 25 personen. Bij een calamiteit, kunt u met een paar simpele handelingen uw boodschap inspreken, verzenden via de app, telefonie en email, en vervolgens de opkomst real-time volgen. De kosten zijn zeer beperkt en de inrichting vergt nauwelijks tijd. MultiBel Standaard is vaak de beste keuze bij kleinere organisaties die willen beschikken over een betrouwbare communicatieoplossing zonder vooraf per mogelijke calamiteit te moeten bepalen wie, wat, wanneer te horen krijgt. De enige variabele binnen MultiBel Standaard is of u iedereen of alleen aanwezigen wilt alarmeren. Wilt u een demonstratie, neem dan contact met ons op.
  • MultiBel Professional is ontwikkeld voor grote organisaties met vaak complexe eisen. Het oproepsysteem moet daarom flexibel zijn en een oplossing bieden voor allerlei verschillende situaties. Vooraf worden er door de klant scenario’s aangemaakt waarin per calamiteit bepaald wordt wie, wanneer, wat te horen krijgt. De inrichting geschied in nauw overleg met de klant. MultiBel Professional is vaak de beste keuze voor grotere organisaties die onderscheid willen maken tussen functies, locaties en heel belangrijk, die vooraf scenario’s willen definiëren. MultiBel Professional wordt modulair opgebouwd om een oplossing op maat te bieden. Wilt u een demonstratie, neem dan contact met ons op.

Gratis aanwezigheidsrapportage?

Benieuwd naar uw BHV bezetting gedurende de dag en de maand wanneer u MultiBel Standaard gebruikt? Voer dan de actiecode Achterkamp in en ontvang elke maand een gratis een aanwezigheidsrapportage.