Voor veel opdrachtgevers en relaties is Tom ondertussen al jaren een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie. Hij kwam binnen als afstudeerder en heeft zich de afgelopen acht jaar doorontwikkeld binnen onze organisatie op het vlak van commercie, strategie en marketing. Nu is het tijd voor een volgende stap: mede-eigenaar van Achterkamp!

“Sinds het begin heb ik mij in verschillende rollen, functies en processen mogen ontwikkelen, iets waar ik iedereen binnen onze organisatie dankbaar voor ben. Vanaf dag één het volste vertrouwen gekregen om intern en extern aan de slag te gaan,” vertelt Tom over de afgelopen jaren. “Op deze manier heb ik vanuit mijn passies voor marketing, communicatie en strategie ook een oprechte interesse ontwikkeld voor het vakgebied van veiligheid.” Deze interesses werden gecombineerd met de ruime kennis binnen onze organisatie: “Het vele meelopen met collega’s, het meekijken bij diverse opdrachtgevers en partners maken dat ik ondertussen aardig mijn weg weet te vinden binnen de veiligheidswereld.”

Tim te Pas over deze volgende stap: “Het is echt fijn om richting te mogen geven aan een organisatie waarbinnen mensen zich lekker en op hun plek voelen, waar volop ruimte is voor ontwikkeling en het verwezenlijken van ambities. Die mogelijkheid heeft iedereen binnen ons bedrijf. Tom heeft al vaker zijn persoonlijke ambities met betrekking tot het ondernemerschap uitgesproken en heeft laten zien hier klaar voor te zijn. Heerlijk toch – dat je dan met een gedeelde visie het bedrijf samen naar de volgende fase kunt brengen. Dat is niet alleen voor Tom, maar ook voor het bedrijf en voor mezelf een hele mooie stap!”

Ondanks het feit dat het onzekere tijden zijn met de Corona-pandemie, zijn de plannen voor de toekomst er volop. “Zonder al te veel op de muziek vooruit te lopen, zit de uitdaging er vooral in om onze organisatie verder te laten groeien. Zowel binnen onze regio als daarbuiten, maar ook in de doorontwikkeling én verbreding van onze dienstverlening,” vertelt Tom over de volgende fase.

“Van strategisch tot operationeel niveau willen we oplossingen bieden voor onze klanten. Om hen zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen, ontzorgen en samen met- en voor onze klanten waarde kunnen creëren,” vult Tim aan. Het inmengen van digitale oplossingen als virtual reality & virtual experience binnen onze opleidingen, trainingen en cursussen staan begin 2022 bijvoorbeeld al op het programma.

Tom treedt als mede-eigenaar toe tot de directie, waarbinnen hij de rol als Commercieel directeur op zich zal nemen. Daarbij gaat hij – naast zijn eigen ontwikkeling – ook verder bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie, onze mensen en onze opdrachtgevers.

Richting het nieuwe jaar sluit Tom af met: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe stap. Ben trots op wat we de afgelopen jaren samen al hebben neergezet en kijk uit naar de mooie plannen voor de toekomst. Tim, maar ook alle collega’s, bedankt voor de kans en het vertrouwen. We gaan er wat van maken en we zetten met zijn allen onze missie voort!”

 

Nieuwe mede-eigenaar Tom Sinderdinck