Team Achterkamp – dé verbindende factor

Onze medewerkers zijn de verbindende factor van onze organisatie. Zij zorgen voor de vele langdurige en duurzame relaties met onze opdrachtgevers, door het persoonlijke én laagdrempelige contact. Dit is voor ons de essentiële basis voor een professionele, onderscheidende en vooral leuke samenwerking & dienstverlening. Door een goede sfeer intern met enthousiaste, tevreden én trotse medewerkers zijn wij als Achterkamp een prettige partner om mee samen te werken.

“Vanuit onze passie bouwen wij verder aan een mooie en vooral leuke organisatie – om met ons allen klaar te staan voor andere bedrijven!”, vertelt Margaret (Opleidingskundige binnen Achterkamp).

Iedereen is gelijkwaardig en draagt op zijn of haar manier bij aan onze toffe organisatie, daar zijn we ook zélf verantwoordelijk voor. Proactief met enthousiasme werken we gezamenlijk richting onze gezamenlijke ambitie. Benieuwd naar ons aanstekelijke enthousiasme? Maak kennis met onze medewerkers!

Pip
PipKantoorkoningin
Henny ten Els
Henny ten ElsInstructeur/docent
Jorien Traas
Jorien TraasInstructeur/docente
Stefan Reijrink
Stefan ReijrinkInstructeur/docent
Jörgen Brons
Jörgen BronsInstructeur/docent
Anton Jansen
Anton JansenInstructeur/docent
John Nengerman
John NengermanInstructeur/docent
Sylvia Willemsen
Sylvia WillemsenInstructeur/docente & Lotus-slachtoffer
Willem-Jan van der Sluijs
Willem-Jan van der SluijsInstructeur/docent
Frank Tijdink
Frank TijdinkInstructeur/docent
Janet Hessing
Janet HessingInstructeur/docent
Annemieke van Doesburg
Annemieke van DoesburgInstructeur/docent
Yvette Damkot
Yvette DamkotVeiligheidskundige (HVK)
Elise Serti
Elise SertiVeiligheidskundige
Silvan Rutten
Silvan RuttenVeiligheidsadviseur (i.o.)
Margaret Huitink - van Hal
Margaret Huitink - van HalOpleidingskundige
Cindy Hengeveld
Cindy HengeveldCatering
Sonja Brummelman
Sonja Brummelman Planning & Financiën
Joost Frazer
Joost FrazerPlanning & Organisatie
Katinka Vleemingh
Katinka VleeminghVerkoop & Advies
Annemarie te Pas
Annemarie te PasPlanning & Administratie
Ruben Winkels
Ruben WinkelsFacilitair & Inkoop
Raymon van der Have
Raymon van der HavePlanning & Organisatie
Mariska Bais
Mariska BaisOperationeel Manager
Noud Visser
Noud VisserBusiness Controller
Tom Sinderdinck
Tom SinderdinckCommercieel directeur
Tim te Pas
Tim te PasAlgemeen Directeur
Martienke Schiphorst
Martienke SchiphorstCatering
Hans de Vos
Hans de VosController & ICT
Wim te Lindert
Wim te LindertVeiligheidsadviseur

Team Achterkamp
Achterkamp beschikt over ruim 15 deskundige, enthousiaste en professionele docenten/instructeurs die instaan voor kwaliteit van onze opleidingen, cursussen en trainingen. De kennis, kunde en opgebouwde ervaring van onze hooggekwalificeerde instructeurs en medewerkers maken dat wij ons kunnen onderscheiden op professionaliteit en kwaliteit. Onze opdrachtgevers zullen het beamen: hier onderscheiden wij ons van veel collega-opleiders.

Onze docenten komen allen uit de praktijk, hebben een passie voor het vak en sterk ontwikkelde didactische- en sociale vaardigheden. Enthousiasmeren, motiveren én blijven uitdagen van mensen staat bij ons centraal. Ons vaste team van ervaren docenten biedt een solide basis van waaruit wij onze opleidingen en trainingen aanbieden.

Kwaliteit & certificering
Onze instructeurs zijn allemaal NIBHV-gecertificeerde instructeurs, dat wil zeggen dat men de volledige instructeursopleiding succesvol heeft doorlopen. Daarvoor volgt men ook jaarlijks de verplichte bijscholingen vanuit het NIBHV. Bovendien hebben wij ook een aantal EHBO-kaderinstructeurs (Oranje Kruis & Rode Kruis) binnen onze organisatie. Zo hebben wij een mix aan instructeurs die geaccrediteerd zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad, het Oranje Kruis, Rode Kruis en/of het NIBHV.

Daarnaast worden de instructeurs via Achterkamp als bij hun eigen brandweerkorps c.q. EHBO-vereniging bijgeschoold op allerlei specialiteiten. Door het volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en maatschappij blijven wij in staat een complete en professionele partner te zijn op gebied van (bedrijfs-)veiligheid. Tevens wordt onze expertise veelvuldig gevraagd voor specialistische trainingen en advies zoals op het gebied van Crisismanagement, Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van Bedrijfsnoodplannen. Onze instructeurs hebben – naast hun baan bij Achterkamp – bij de hulpverleningsdiensten relevante werkervaring opgedaan.