Ons team

Ons team2018-10-23T14:50:49+02:00

Team Achterkamp
Achterkamp beschikt over ruim 15 deskundige, enthousiaste en professionele docenten/instructeurs die instaan voor kwaliteit van onze opleidingen, cursussen en trainingen. De kennis, kunde en opgebouwde ervaring van onze hooggekwalificeerde instructeurs en medewerkers maken dat wij ons kunnen onderscheiden op professionaliteit en kwaliteit. Onze opdrachtgevers zullen het beamen: hier onderscheiden wij ons van veel collega-opleiders.

Onze docenten komen allen uit de praktijk, hebben een passie voor het vak en hebben sterk ontwikkelde didactische- en sociale vaardigheden. Enthousiasmeren, motiveren én blijven uitdagen van mensen staat bij ons centraal. Ons vaste team van ervaren docenten biedt een solide basis van waaruit wij onze opleidingen en trainingen aanbieden.

Onze instructeurs zijn allemaal NIBHV-gecertificeerde instructeurs, dat wil zeggen dat men de volledige instructeursopleiding succesvol heeft doorlopen. Daarvoor volgt men ook jaarlijks de verplichte bijscholingen vanuit het NIBHV. Bovendien hebben wij ook een aantal EHBO-kaderinstructeurs (Oranje Kruis & Rode Kruis) binnen onze organisatie. Zo hebben wij een mix aan instructeurs die geaccrediteerd zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad, het Oranje Kruis, Rode Kruis en/of het NIBHV.

Daarnaast worden de instructeurs via Achterkamp als bij hun eigen brandweerkorps c.q. EHBO-vereniging bijgeschoold op allerlei specialiteiten. Door het volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en maatschappij blijven wij in staat een complete en professionele partner te zijn op gebied van (bedrijfs-)veiligheid. Tevens wordt onze expertise veelvuldig gevraagd voor specialistische trainingen en advies zoals op het gebied van Crisismanagement, Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van Bedrijfsnoodplannen. Onze instructeurs hebben – naast hun baan bij Achterkamp – bij de hulpverleningsdiensten relevante werkervaring opgedaan.

Verder beschikken wij – naast de directie en de instructeurs – over een afdeling Verkoop & Advies (3 medewerkers), afdeling Opleiding & Kwaliteit (2 medewerkers), afdeling Financiën (2 medewerkers) en een afdeling Planning & Administratie (3 medewerkers).

Verbindende factor

Onze medewerkers zijn de verbindende factor van onze organisatie. Zij zorgen met het persoonlijke én laagdrempelige contact met opdrachtgevers voor duurzame relaties. Dit is voor ons de essentiële basis voor een goede, leuke en onderscheidende dienstverlening. Door een goede sfeer intern met tevreden én trotse medewerkers zijn wij als Achterkamp ook een prettige partner om mee samen te werken.

“Vanuit onze passie bouwen wij verder aan een mooie en vooral leuke organisatie – om met ons allen klaar te staan voor andere bedrijven!”, vertelt Margaret (Opleidingskundige binnen Achterkamp).

Iedereen is gelijkwaardig en draagt op zijn of haar manier bij aan onze toffe organisatie, daar zijn we ook zélf verantwoordelijk voor. Proactief met enthousiasme werken we gezamenlijk richting onze gezamenlijke ambitie. Benieuwd naar ons aanstekelijke enthousiasme? Maak kennis met onze medewerkers!

Samen bewust veilig!