Onze geliefde collega Truus van de Pavert, die sinds 22 december 2001 een onmisbare kracht is geweest binnen ons team, is met pensioen. Truus, letterlijk medewerker nummer twee van Achterkamp, heeft de ontwikkeling van Achterkamp vanaf het allereerste begin meegemaakt en bijgedragen aan het bestaan en de groei van ons bedrijf.

Truus kwam bij ons via haar man Ben, die een training had gehad van Jan Achterkamp, wat het begin werd van bijna 25 jaar toewijding aan – voornamelijk- de financiële administratie binnen Achterkamp. Gedurende deze periode heeft zij niet alleen de opbouw en snelle groei van ons bedrijf meegemaakt, maar ook de uitdagende tijden waarin wij ons een tijdje hebben bevonden. De veerkracht en het doorzettingsvermogen van Truus zijn daarin bewonderenswaardig te noemen.

Een steunpilaar
Onze Truus heeft zich in alle fasen van ons bedrijf bewezen als een enorm stabiele en waardevolle kracht. Bekend om haar netheid, punctualiteit en focus op inhoudelijke details, maar ook als luisterend oor voor onze collega’s. Met ‘hart voor de zaak’ is Truus door de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijke steunpilaar van onze organisatie.

Niet zeuren, gewoon doen
Truus heeft met haar ongelooflijke precisie en toewijding de uitdagingen in het verleden het hoofd geboden, waarbij haar rol cruciaal was in het navigeren door de financieel lastige tijden. Haar vermogen om door te zetten, zelfs tijdens de meest spannende perioden, verdient dan ook veel lof. Alles met een kenmerkende mentaliteit van ‘niet zeuren, gewoon doen’.

Lopend naar werk
Dag in, dag uit. Twee kilometer heen, twee kilometer terug. Door weer en wind, met een ferme tred liep Truus al die jaren naar haar werk – gewapend met een rugzak en een paraplu. Zo ook de laatste keer op weg naar haar afscheidsfeest, als verrassing vergezeld door Tim & Tom met ook verschillende collega’s langs de route. Een mooie aftrap van een leuke en een gezellige avond.

Meer dan werk
Daarnaast staat Truus ook bekend om haar vermogen om goed los te gaan tijdens onze uitjes en in haar vrije tijd. Nu ze met pensioen gaat, kijken we uit naar de verhalen over haar avonturen met Ben en haar dochters. Avonturen die ongetwijfeld zullen bestaan uit haar passies wandelen, fietsen, reizen, kamperen én het bezoeken van concerten.

Truus, ontzettend bedankt voor alles. Dank voor jouw inzet, jouw werk en jouw gedrevenheid. We wensen je veel gezondheid toe en het allerbeste voor de toekomst. Geniet van jouw welverdiende pensioen samen met Ben en de kinderen. Je bent en blijft altijd een deel van de Achterkamp-familie!

Team Achterkamp