De tweede versterking bij Achterkamp dit jaar is onze nieuwe collega Rob Smit. Met 30 jaar ervaring als EHBO-instructeur, jarenlange ervaring als docent binnen het MBO-onderwijs én een specialisatie richting Didactiek en Opleidingskunde een echte aanwinst voor ons team.

De eerste versterking – Sander Borgman – hebben we vorige maand al voorgesteld. Nu is het tijd voor onze tweede versterking dit jaar, onze nieuwe college Rob Smit. Rob is begin november officieel bij ons in dienst getreden en is momenteel volop in opleiding tot volwaardig BHV-instructeur.

Rob heeft al ruime ervaring als EHBO-instructeur en is jaren actief geweest als docent binnen het Middelbaar Beroepsonderwijs. Tevens heeft hij via aanvullende opleidingen specialisaties richting Pedagogische Didactische Bekwaamheid en Opleidingskunde, waarmee hij ons gaat ondersteunen in het verder professionaliseren van onze les- en leerprogramma’s richting de toekomst.

Onze nieuwe aanwinst Rob stelt zichzelf graag even voor:

“Dag,

Mijn naam is Rob Smit, 54 jaar en woon met mijn vrouw en zoon (19) in Doetinchem.

De afgelopen 14 jaar heb ik als docent in het onderwijs gewerkt en ben al meer dan 30 jaar EHBO instructeur.
Ik was al bekend met Achterkamp Bedrijfsopleidingen van cursussen die ik bij hen heb gevolgd. Hierbij sprak de professionaliteit en het enthousiasme van de instructeurs mij direct aan. Toen ik de vacature zag staan, heb ik dan ook direct gesolliciteerd.

Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het instructieteam en de goede samenwerking met mijn collega’s. De komende jaren zie ik met plezier tegemoet!”

Een echte aanwinst voor ons team, die ook ons met zijn ervaring en expertise zeker nog wel ‘een lesje kan leren!’ Rob, van harte welkom in ons team en we wensen jou veel succes en vooral veel plezier bij Achterkamp!

Team Achterkamp

welkom rob en sander