Met enthousiasme delen wij een belangrijke ontwikkeling van onze organisatie: de aankomende opening van onze gloednieuwe locatie aan de A18 in Wehl. De bouw vordert gestaag en de eerste contouren van onze extra trainingslocatie zijn al zichtbaar, de verwachte oplevering staat gepland in juni/juli.

Deze uitbreiding symboliseert niet alleen onze groei als opleider- en veiligheidsbedrijf, maar ook de verbreding in onze dienstverlening, oplossingen en technieken.

State-of-the-Art locatie
Onze tweede trainingslocatie en nieuwe hoofdkantoor zal worden voorzien van de nieuwste middelen en technieken. Alles om de meest effectieve, realistische en praktische trainingen te bieden. We gaan verder met het introduceren van nieuwe dimensies in het leren en ontwikkelen, door gefaseerd ook Extended Reality (XR) toe te voegen in een speciaal ingericht gedeelte in het gebouw.

XR is een combinatie van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) en biedt realistische en interactieve simulaties. Hiermee kunnen we complexe en uitdagende situaties nabootsen, variërend van logistieke uitdagingen tot intern transport en veiligheidsscenario’s. Realistisch, veilig én interactief trainen, wat ons betreft de toekomst.

Focus op transport en logistiek
Als reactie op de groeiende vraag vanuit ons klantenbestand en de regio, breiden we onze dienstverlening verder uit naar transport en logistiek. Deze stap stelt ons in staat om nog beter te voldoen aan de specifieke en praktische behoeften van onze klanten in deze sector.

Met een scherp oog voor de praktijk, concentreren we ons op trainingen, kennis en inzichten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van de transport- en logistieke sector. Onze focus strekt zich uit naar intern transport en de Code 95-nascholing met als doel niet alleen te voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook om hoogwaardige vaardigheden en expertise te bieden die de efficiëntie en veiligheid bevorderen.

Of het nu gaat om nieuwe regelgeving, geavanceerde technologieën of praktische manoeuvres, wij zorgen ervoor dat onze trainingen inhoudelijk, uitdagend en vooral ook leuk zijn.

Centrale ligging in het logistieke hart
Gelegen in een van de grootste logistieke centra van Nederland, zal onze nieuwe locatie gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit steden als Arnhem, Zevenaar, ‘s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Doetinchem en natuurlijk Wehl. Een nieuwe trainingslocatie midden in het logistieke hart van Oost-Nederland. Vast aan de snelweg A18, biedt het gemakkelijke en snelle toegang, ook met het openbaar vervoer.

Duurzaamheid
Met het nieuwe gebouw, volledig energieneutraal, zetten we ook volop in op duurzaamheid. We investeren als organisatie verder op energieneutrale en milieuvriendelijke oplossingen, omdat dit belangrijk is voor de toekomst – van ons allen.

Strategische samenwerkingen
De nieuwe locatie zal niet alleen fungeren als trainingscentrum, maar ook als ons nieuwe hoofdkantoor. Daarnaast kijken we uit naar strategische samenwerkingen met toonaangevende partners in de regio, de branche en het onderwijs. Daarover brengen we ook snel mooi nieuws uit.

Ons huidige trainingscentrum in Baak blijft uiteraard bestaan en zullen we blijven ontwikkelen om de beste, leukste en meest uitdagende BHV-, EHBO en specialistische veiligheidstrainingen te organiseren.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en nodigen jullie uiteraard uit om onze nieuwe locatie en mogelijkheden samen met ons te verkennen. Mocht je al concrete interesse hebben of meer willen weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!