Na een periode van drie jaar intensief samenwerken heeft Jan Achterkamp besloten om zijn bedrijf over te dragen aan Tim te Pas. Om de continuïteit van de onderneming te waarborgen hebben beiden besloten om deze stap te nemen. Gezien de snel wisselende omstandigheden in de markt heeft het bedrijf de afgelopen maanden enkele strategische keuzes gemaakt die de komende tijd vragen om een eenduidige, daadkrachtige én vernieuwende aanpak.

Het nieuwe management van Achterkamp blijft inzetten op het doorontwikkelen van de rol als veiligheidspartner voor bedrijven, organisaties en instanties. Daarbij staan het inventariseren, adviseren, opleiden/trainen en het leveren van veiligheidsmiddelen centraal. Daarnaast is- en blijft het eigen oefen- en trainingscentrum in Baak beschikbaar voor het faciliteren van (realistische) Brandweeroefeningen en overige maatwerk veiligheidstrainingen. Deze activiteiten zullen landelijk worden uitgerold door middel van kwalitatieve strategische samenwerkingen.

Jan Achterkamp zal voor altijd verbonden blijven met het bedrijf dat hij heeft grootgebracht en waarvoor hij – zowel letterlijk als figuurlijk – door het vuur ging. Na twintig jaar in het vakgebied bezig te zijn geweest zal Jan Achterkamp zijn kennis en kunde beschikbaar blijven stellen, maar krijgt op deze manier de welverdiende ruimte om samen met zijn vrouw Adriana te genieten van de (klein-)kinderen en andere zaken. Voor bijzondere en innovatieve ontwikkelingen kan het bedrijf dus altijd terugvallen op zijn specialistische kennis en vaardigheden. Het bedrijf blijft handelen onder de naam Achterkamp – samen bewust veilig!.

Het nieuwe management heeft samen met Jan bepaald om u op deze manier te informeren over deze ontwikkeling.

PS: Mocht u – op welke manier dan ook – willen reageren kunt u dat richten aan info@achterkamp.nl of Postbus 28, 7220 AA te Steenderen.