BHV GO
BHV GO is een initiatief ontstaan uit de wildgroei aan BHV-opleidingen, -cursussen en onduidelijkheid omtrent verschillende certificeringen. BHV GO biedt een modulaire opbouw in de BHV-cursussen (zowel Basis als Herhaling), die zijn ontwikkeld op basis van het risicoprofiel van diverse branches, organisaties en bedrijven. BHV GO stapt daarmee af van de ‘klassieke BHV’, waarbij aan alle organisaties hetzelfde pakket aan theorie en praktijk wordt aangeboden. BHV GO heeft een eigen visie op bedrijfshulpverlening en dat is branchegericht maatwerk – gericht op de daadwerkelijke risico’s, taken & verantwoordelijkheden.

Datispienter BV
Datispienter geeft inzicht in risico’s en zorgt samen met de ondernemer voor grip op de zaak. Grip op kwaliteit, veiligheid, milieu én duurzaamheid. Grip – niet alleen in de week vóór de audit, maar áltijd! Datispienter inventariseert, certificeert en traint op maat. Daarnaast bieden we praktische ICT-oplossingen die de werkprocessen eenvoudiger én efficiënter maken.

Projectbureau Duiven
Transport en logistiek, hierin is Projectbureau Duiven gespecialiseerd en verzorgt op dat gebied tal van opleidingen en cursussen voor organisaties en particulieren. Hierin heeft Projectbureau Duiven ook een professioneel adviserende rol op het gebied van veiligheid. Voor het transportaspect van organisaties kan men – voor zowel vervoer van personen als voor goederenvervoer- bij Projectbureau terecht. Projectbureau Duiven dekt met het ruime aanbod een breed segment, want bijna iedere onderneming heeft met transport, logistiek en veiligheid te maken.

Regio BHV Nederland
Regio BHV Nederland BV (RBN) is een samenwerkingsverband van BHV-opleiders, verspreid over Nederland. Regio BHV Nederland BV biedt u de mogelijkheid om in verschillende plaatsen in het land opleidingen te (laten) volgen waarbij de opleidingen van dezelfde hoge kwaliteit zijn.