Het Personeelsfonds van Smart Packaging Solutions investeert in veiligheid door de aanschaf van twee extra AED’s op het terrein. Een mooi moment om deze samenwerking eens te belichten.

Hoe verpak je dat?
Hoe verpak je dat? Vraag dat maar aan Smart Packaging Solutions uit Loenen – aan de rand van de Veluwe. Dit familiebedrijf is al sinds 1935 gespecialiseerd in massief kartonnen verpakkingen voor een diversiteit aan markten. Van vlees & gevogelte, vis & schaaldieren tot groenten & fruit. Daarnaast biedt het ook verpakkingsoplossingen voor de (bloemen-)industrie. In alle markten thuis dus.

Veiligheidspartner
Veiligheid heeft een hoge prioriteit bij Smart Packaging Solutions en het bedrijf investeert daarin ook veel voor het personeel. Vanuit Achterkamp zijn we daar al jarenlang de vaste veiligheidspartner voor het opleiden en trainen van de medewerkers met allerlei veiligheidstrainingen. Naast de BHV- en EHBO-trainingen verzorgen wij voor Smart Packaging Solutions ook specifieke maatwerk-traingen. Van Crisismanagement-training tot ‘Veilig werken in besloten ruimtes’. Een zeer prettige samenwerking tussen twee familiebedrijven.

Veiligheid breed gedragen
Dat veiligheid breed wordt gedragen binnen de organisatie blijkt wel uit het feit dat er vanuit het Personeelsfonds van Smart Packaging Solutions twee extra AED’s zijn aangeschaft. Men had er al één, maar ze wilden de dekking op het grote terrein beter borgen. Een initiatief van het bestuur van het Personeelsfonds, bestaande uit Erik Modderkolk, Roland Griep en Willy Gorsseling.

Gisteren heeft onze collega Bennie – die tevens de jaarlijkse AED-controles gaat verzorgen bij het bedrijf in Loenen – de AED’s persoonlijk overhandigd aan Roland. Men wilde er graag ook even wat aandacht aan geven, zodat het initiatief direct bij alle medewerkers bekend is.

Een initiatief dat mooi past in het kader van: Samen bewust veilig!

Een woordje vanuit Smart Packaging Solutions:

“Naar aanleiding van een reanimatie cursus vorig jaar met 40 cursisten heeft het Bestuur van Personeelsfonds van Smart besloten tot aanschaf van 2 AED apparaten voor een nog veiligere werkomgeving. Willy Gorsseling, Erik Modderkolk en Roland Griep hopen dat er dit jaar weer genoeg animo is voor de herhalingsles en een eventuele nieuwe reanimatiecursus. Een Smart 😉 investering als elke seconde telt voor de gezondheid van de mens.”

Smart Packaging Solutions en Achterkamp