Team Achterkamp breidt ook in deze tijd verder uit. Door een groeiend klantenbestand, opschaling bij bestaande opdrachtgevers én natuurlijk de verschuivingen door Corona zijn we op zoek gegaan naar twee extra BHV instructeurs. Die stellen we natuurlijk met trots voor!

Tegen de stroom van de eerste Corona-golf in hebben wij gezocht naar uitbreiding van ons team met instructeurs/docenten. Na een aantal aanbestedingen begin dit jaar hebben wij weer een paar mooie opdrachtgevers aan ons portfolio kunnen toevoegen. Verder merken wij dat we bij bestaande klanten steeds breder worden betrokken bij het aspect veiligheid en preventie.

“Wij mogen ons gelukkig prijzen met zulke trouwe opdrachtgevers en het feit dat steeds meer bedrijven binnen- en buiten onze regio ons weten te vinden. Klantrelaties die ook met ons meedenken en meebewegen in deze bijzondere tijden.  – Tim te Pas (Directeur)”

Sander Borgman
De eerste versterking die we dan ook graag aan jullie voorstellen is onze nieuwe collega Sander Borgman. Sander is begin september bij ons in dienst gekomen en is momenteel volop in opleiding tot volwaardig BHV-instructeur. Dat gaat hem al zo goed af dat hij sinds deze maand al wat trainingen kan verzorgen. Sander stelt zichzelf graag even voor:

“Dag allemaal,

Ik ben Sander Borgman, 41 jaar en woon met mijn vrouw en 2 kinderen (10 en 13 jaar) in Almelo. Na een lange loopbaan van 25 jaar in de bakkerij als broodbakker en zelfs een eigen bedrijf was het tijd voor iets anders. Een aantal jaar ben ik als vrijwilliger als manschap en als duiker werkzaam geweest bij de brandweer. Dus veiligheid is een onderwerp wat mij erg aanspreekt. Toen ik mij aan het oriënteren was op de arbeidsmarkt en ik de vacature zag voor instructeur was ik direct geïnteresseerd. Ik ben graag in contact met mensen en werk graag in teamverband.

In mijn vrije tijd ga ik mijn werk als brandweerman/ duiker weer oppakken.

Nu na 1,5 maand kan ik zeggen dat het me heel goed bevalt en dat ik erg warm welkom ben geheten. Ik krijg goede begeleiding in het vakgebied instructeur dat vrij nieuw is voor mij.

Ik heb zin in de jaren die komen gaan!”

Na anderhalve maand kunnen wij al wel zeggen: ‘Die bakt er wel wat van, ook als instructeur!’ 😉
Sander, met jouw enthousiasme en mentaliteit zeker een aanwinst voor ons team. Van harte welkom en wij wensen jou veel succes en vooral heel veel plezier bij Achterkamp!

Rob Smit
De tweede versterking bij Achterkamp dit jaar is onze nieuwe collega Rob Smit. Met 30 jaar ervaring als EHBO-instructeur, jarenlange ervaring als docent binnen het MBO-onderwijs én een specialisatie richting Didactiek en Opleidingskunde een echte aanwinst voor ons team.

Rob is begin november officieel bij ons in dienst getreden en is momenteel volop in opleiding tot volwaardig BHV-instructeur. Rob heeft al ruime ervaring als EHBO-instructeur en is jaren actief geweest als docent binnen het Middelbaar Beroepsonderwijs. Tevens heeft hij via aanvullende opleidingen specialisaties richting Pedagogische Didactische Bekwaamheid en Opleidingskunde, waarmee hij ons gaat ondersteunen in het verder professionaliseren van onze les- en leerprogramma’s richting de toekomst.

Onze nieuwe aanwinst Rob stelt zichzelf ook graag even voor:

“Dag,

Mijn naam is Rob Smit, 54 jaar en woon met mijn vrouw en zoon (19) in Doetinchem.

De afgelopen 14 jaar heb ik als docent in het onderwijs gewerkt en ben al meer dan 30 jaar EHBO instructeur.
Ik was al bekend met Achterkamp Bedrijfsopleidingen van cursussen die ik bij hen heb gevolgd. Hierbij sprak de professionaliteit en het enthousiasme van de instructeurs mij direct aan. Toen ik de vacature zag staan, heb ik dan ook direct gesolliciteerd.

Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het instructieteam en de goede samenwerking met mijn collega’s. De komende jaren zie ik met plezier tegemoet!”

Een echte aanwinst voor ons team, die ook ons met zijn ervaring en expertise zeker nog wel ‘een lesje kan leren!’ Rob, van harte welkom in ons team en we wensen jou veel succes en vooral veel plezier bij Achterkamp!

Team Achterkamp

welkom rob en sander