Achterkamp verzorgt cursussen en opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan directie en personeel in uiteenlopende branches. De kracht van Achterkamp ligt met name in de jarenlange praktijkervaring van de eigen instructeurs en adviseurs. Daardoor is ons team in staat om de opleidingen en cursussen op een laagdrempelige en interactieve manier te verzorgen. Leren in de praktijk staat bij ons centraal, door op een zo realistisch mogelijke manier te trainen. Praktisch, dynamisch en interactief. 

Het uitgebreide en professionele trainingscentrum van Achterkamp in Baak (centraal gelegen tussen Doetinchem & Zutphen) vormt een perfecte basis voor realistische en maatwerk trainingen in een confronterende setting. Hieronder vindt u een overzicht van het brede aanbod van onze cursussen, trainingen en opleidingen.

In-company
Wilt u toch liever training op een andere locatie, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijf? Ook dat is voor Achterkamp geen enkel probleem, dankzij een wagenpark met compleet uitgeruste bedrijfsvoertuigen voor in-company trainingen. Hiermee kan uw bedrijf in no time omgebouwd worden tot oefen- en instructielocatie voor het verzorgen van allerhande theoretische- en vooral praktische opleidingen en trainingen. Op deze manier is het ook mogelijk om praktisch én realistisch te oefenen gericht op de specifieke risico’s binnen uw eigen organisatie.