Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen (harde lockdown) is ons trainingscentrum tot en met 19 januari gesloten. Dit betekent dat alle BHV-, EHBO-, VCA- en specialistische trainingen binnen deze periode worden verplaatst naar een ander moment.

Afgelopen 14 december heeft de overheid een verscherping van de Corona-maatregelen ingesteld met als doel het aantal Corona besmettingen en de druk op de ziekenhuizen te verlagen. Het advies is: blijf zoveel mogelijk thuis. Iedereen die de komende weken een training gepland had staan op ons trainingscentrum zijn deze week reeds geïnformeerd door onze collega’s. Ook in-company trainingen worden zoveel mogelijk in overleg verplaatst naar een nieuw moment.

Uitzondering
Voor opdrachtgevers waarbij de bedrijfsveiligheid, de veiligheid van personen en/of de continuïteit van het bedrijf in het gedrang komen is het mogelijk om onder strikte voorwaarden een cursus in-company door te laten gaan. Dit geldt alleen voor bedrijven en organisaties die open mogen blijven en uiteraard binnen de geldende richtlijnen en protocollen.

Mocht je nog een vraag hebben over de planning of jouw eigen training? Stuur ons dan een mail naar planning@achterkamp.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk behandelen.

Blijf gezond en vier de komende feestdagen samen bewust veilig, tot volgend jaar!

Team Achterkamp