Ons trainingscentrum in Baak – centraal gelegen tussen Zutphen en Doetinchem – vormt een perfecte basis voor realistische, onderscheidende en professionele trainingen in een confronterende setting. De hoge zintuigelijke beleving van dit trainingscentrum is uniek in de regio.

Onze locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor onder andere opleiding en training van BHV’ers, maar ook voor EHBO, VCA, Reanimatie & AED of een heftruckopleiding. Daarnaast natuurlijk voor specialistische maatwerktrainingen, zoals veilig werken op hoogte en werken in besloten ruimtes. De faciliteiten op ons trainingscentrum voldoen aan uiteraard alle milieu-, gezondheids- en veiligheidseisen.

Een training op ons trainingscentrum wordt vaak ook gezien én gewaardeerd als een ‘dagje uit’. Even weg van de eigen werkplek en trainen in verschillende situaties met realistische omstandigheden. Een multifunctioneel trainingscentrum met een legio aan mogelijkheden, uniek in de regio – en daar buiten!

Realistische scenario’s
Op het terrein bevinden zich diverse realistische oefengebouwen en examenobjecten. Deze gebouwen bieden ruimte aan natuurgetrouwe scenario’s, zoals uiteenlopende branden, beknellingen en ontruimingen. Er kan onder realistische omstandigheden gewerkt worden in duisternis, hitte, rook en vuur. Daarnaast zijn er ruime en interactieve lokalen aanwezig voor theorie en instructie.

  • Professionele en onderscheidende trainingsobjecten;
  • Trainen met realistische scenario’s (maatwerk);
  • Oefenen onder realistische omstandigheden (maatwerk);
  • Ontwikkelen en nabootsen van herkenbare situaties;
  • Communicatieoefeningen (o.a. slechtzicht en gidsfunctie);
  • Full-service training (theorie, praktijk en lunch).

Goed verzorgd
Trainen op ons trainingscentrum houdt tevens in dat er goed gezorgd wordt voor de innerlijke mens.  Achterkamp heeft een eigen restaurant met prima horecafaciliteiten, waarmee cursisten zijn verzekerd van een uitstekende en volledig verzorgde lunch. Wij kennen verschillende lunch- en diner-mogelijkheden.

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig. Het trainingscentrum van Achterkamp is te vinden op Dambroek 20 in Baak, centraal gelegen op het bedrijventerrein Dambroek aan de N314 tussen Zutphen en Doetinchem.

Zo is ons trainingscentrum onder andere een opleidingslocatie voor de landelijke Politie en Interne Bijstandsteams (IBT) van Penitentiaire Inrichting (PI) Arnhem & Zutphen.

Training op locatie
Wilt u toch liever training op een andere locatie, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijf? Ook dat is voor Achterkamp geen enkel probleem, dankzij een wagenpark met compleet uitgeruste voertuigen voor in-company trainingen. Hiermee kan uw bedrijf in no time omgebouwd worden tot oefen- en instructielocatie voor het verzorgen van allerhande theoretische en praktische BHV-, EHBO- en andere (maatwerk)trainingen. Wilt u meer informatie? Bekijk onze in-company pagina.

  • Trainingscentrum Achterkamp
  • Trainingscentrum Achterkamp