Ben jij een held(in) in het signaleren en analyseren van data, financiële gegevens, trends en ontwikkelingen? Weet jij dit doelgericht om te zetten naar acties, rapportages en een strategisch financieel beleid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze zelfstandige en veelzijdige functie ga jij als Business Controller (fulltime) aan de slag met het herstructureren van onze financiële administratie en maak je met ons de volgende stap in het professionaliseren van dit proces. Je gaat aan de slag met een belangrijke, ondernemende rol binnen de groeiambities van onze organisatie.

Wie zoeken wij?
De wereld om ons heen verandert in een snel tempo, dus ook onze organisatie. Dit maakt dat Achterkamp continue bezig is met het verbeteren van de organisatie, het inspelen op ontwikkelingen vanuit de markt en het creëren van waarde voor onze klanten. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een talent en aanstormend professional voor onze nieuwe functie als Business Controller.

Wat ga je doen?
Als Business Controller bij Achterkamp werk je als zelfstandig professional binnen een betrokken team aan alle financiële processen van onze organisatie. Je bent het verleng- en koppelstuk binnen de processen inkoop, verkoop en financiën en daarmee een proactieve sparringpartner voor de directie. Als sparringpartner ben jij verantwoordelijk voor analyseren van relevante data, financiële gegevens en trends.

Je weet deze analyses doelgericht om te zetten naar acties, rapportages en een strategisch financieel beleid. Verder ga je bezig met het herinrichten van onze financiële administratie en maakt met ons de volgende stappen in de volledige digitalisering. Dit proces kan beter, slimmer en sneller – waarin jij een belangrijke rol gaat vervullen.

Wat vragen wij?
Je durft buiten bestaande kaders te denken en bent ook niet bang om daarin het voortouw te nemen. Continu ontwikkelen is jou niet vreemd, zowel op persoonlijk niveau als in het werk dat je levert.

 • Een jong talent / aanstormend professional met een afgeronde HBO-opleiding (richting Finance).
 • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen controlling, financiën en/of bedrijfskunde.
 • Je bent een echte aanpakker die niet terugdeinst voor de nodige uitdagingen.
 • Een ambitieus talent met doorzettingsvermogen en zin in verschillende uitdagingen richting Finance, controlling en professionalisering.
 • Je bent de bruggenbouwer tussen mens en systeem die ons helpt in de digitalisering van onze processen.
 • Je zorgt voor overzicht en inzicht in het financiële beheer en vervult daarmee een strategische rol richting de groei van onze organisatie.
 • Je bent de proactieve en betrokken sparringpartner voor het management.

Wat bieden wij?
Achterkamp biedt je naast een marktconform salaris, snel uitzicht op een vast contract ook doorgroeimogelijkheden binnen onze eigen groeiambities in de regio – en daarbuiten. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • We bieden een inspirerende werkomgeving waarin wij continu op zoek zijn naar procesverbetering, innovatie van onze dienstverlening en daarmee waardecreatie voor onze klanten.
 • Een plek waar je wordt uitgedaagd om met nieuwe initiatieven en ideeën te komen.
 • Je komt te werken met enthousiaste, ambitieuze en fijne collega’s waar je op kan bouwen en vertrouwen.
 • Jouw kwaliteiten, inzichten en betrokkenheid worden gezien én gewaardeerd, zowel door jouw collega’s als door de organisatie.
 • We bieden jou de ruimte en de mogelijkheden om jouw talenten te ontwikkelen en daarmee jouw persoonlijke ambitie waar te maken.
 • Een duurzame en persoonlijke ontwikkeling waarin wij jou proactief ondersteunen, maar waar ook eigen initiatief een belangrijke rol speelt.
 • Je hebt veel vrijheid in het inrichten van jouw functie en flexibiliteit in jouw werkzaamheden en -tijden, zowel in de combinatie op kantoor als vanuit huis. Creëer jouw perfecte baan vanuit eigen verantwoordelijkheid.
 • Verder bieden wij dagelijkse lachsessies, gratis fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels én legendarische teamuitjes.

Zo blijven we samen zorgen voor een optimale werk-privébalans met voldoende uitdaging en duurzame ontwikkeling richting jouw eigen potentieel en gewenste carrière-pad. Samen creëren wij gezamenlijk succes en bovenal: plezier!

Wie is Achterkamp?
Onze missie is: samen bewust veilig! Met deze missie willen wij de wereld een stukje beter, leuker en vooral veiliger maken. Dat stralen we uit in alles wat we doen. Wij zien het als een uitdaging om de veiligheid bij organisaties voor mensen naar een hoger niveau te tillen, door een ieder daar bewust mee om te laten gaan. Niet vanuit het ‘moeten’ (wet- en regelgeving), maar vanuit het ‘willen’ (intrinsieke motivatie). Hoe? Door het allemaal nét even anders te doen. Persoonlijk en laagdrempelig, maar professioneel en doordacht. We ondersteunen organisaties als veiligheidspartner door de juiste kennis, inzichten en tools mee te geven.

Van inventarisatie en beleid tot advies en ontwerp. Van opleiden en trainen tot borging en het leveren van de middelen. Wij bieden een totaalconcept op het gebied van veiligheid. Wil jij deel uit maken van ons enthousiaste en ambitieuze team en ons helpen onze missie waar te maken?

Trainingscentrum Achterkamp

Interesse?
Is deze ambitieuze functie jou op het lijf geschreven? Wil jij met ons meegroeien richting de toekomst? Reageer dan snel op deze vacature! Reageer vóór 14 mei 2021 door jouw CV én motivatie per mail te sturen naar tim.tepas@achterkamp.nl

Voor meer informatie over deze uitdaging kun je telefonisch contact opnemen met onze directeur Tim te Pas via het nummer 0575 – 45 29 90.

vacature achterkamp
 • Zelfstandig professional

 • Held(in) met cijfers, data en rapportages
 • Sparringpartner van directie
 • Belangrijke rol in onze groeiambities
 • Benut jouw eigen potentieel
 • Waardering, erkenning en groei

 • Samen bewust veilig!