Kijk hem stralen! Onze collega Ruben is officieel geslaagd voor zijn opleiding Facility Management aan de Saxion Hogeschool te Deventer.

Ruben is al sinds de start van zijn studie in 2016 verbonden aan onze organisatie als stagiair, maar kreeg al snel de kans om zich tijdens zijn duale opleiding verder te ontwikkelen als volwaardig collega binnen Team Achterkamp.

Tijdens zijn stages, opdracht en werkzaamheden heeft hij ervaring op kunnen doen binnen diverse processen binnen onze organisatie. Van facilitair tot administratie en van duurzaamheid tot inkoop. Dat laatste onderwerp was zijn afstudeeropdracht, waarbij hij onderzoek heeft gedaan om dit interne proces verder te professionaliseren. Dit onderzoek en zijn aanbeveling zijn inmiddels goedgekeurd, waarmee hij binnenkort zijn diploma op kan halen. Een prestatie van formaat!

Daarmee is Ruben weer een mooi voorbeeld van een jong talent dat zich hier persoonlijk kan ontwikkelen en relevante werkervaring op kan doen naast de studie. Dit houdt ook onze organisatie fris & scherp en biedt ons altijd nieuwe inzichten en kansen.

Van harte gefeliciteerd Ruben met het behalen van jouw studie! We bieden je dan ook graag de kans om jouw advies daadwerkelijk te implementeren en daarmee jezelf én onze organisatie verder te ontwikkelen met een vaste baan. Let’s go?!

Team Achterkamp

Ruben Winkels geslaag