ENERGIE | Bij het zien van zoveel bussen van Qirion & Liander werd in de regio al gedacht aan een grootschalige stroomstoring in Baak en omstreken, maar niets blijkt minder waar.

Ons trainingscentrum zat de afgelopen periode juist vól energie met veel groepen van Qirion & Liander. Enthousiaste groepen die we mogen verwelkomen voor de jaarlijkse BHV Herhaling en veiligheidstrainingen.

Eén van de opdrachtgevers die wij bedienen vanuit ons partnership met Regio BHV Nederland (RBN). Zo kunnen wij ook grotere landelijke opdrachtgevers bedienen met innovatieve veiligheidsoplossingen.

Maatwerk
Voor Qirion & Liander heeft onze collega Margaret (Opleidingskundige) passende maatwerk-programma’s opgesteld. Deze programma’s zijn tevens vertaald naar een maatwerk-module E-learning die ter voorbereiding op de praktijktraining dient. Tijdens de praktijktraining maken we gebruik van een Lotus-slachtoffer, om de scenario’s levensecht te ensceneren en het leereffect (en plezier) te maximaliseren.

Ben je als organisatie ook benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk-modules E-learning? Laat het ons dan weten, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak bij jullie op locatie.

Heb je als organisatie meerdere vestigingen verspreid door heel Nederland? Informeer bij ons dan naar de RegioBHV-mogelijkheden.

 

Liandon training Achterkamp