Wat een heerlijk nieuws, Nederland gaat weer van het slot. Dat betekent dat we met zijn allen langzaamaan de Corona-maatregelen weer wat losser kunnen laten. Het virus is nog niet weg, dus voorzichtigheid blijft geboden. Maar – we zijn weer terug van niet weggeweest!

Vanaf 28 februari laten wij gefaseerd ook weer wat maatregelen los rondom onze opleidingen, cursussen en trainingen, zoals de 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht. Dat betekent onder andere dat onze groepen weer iets groter kunnen zijn.

Uiteraard blijven wij de komende periode veilig en verantwoord trainen, dus blijven we voorlopig het fysieke contact nog zoveel mogelijk vermijden. Nog even géén handen schudden of een Lotus-slachtoffer real-life helpen.

Verder blijven op ons trainingscentrum en bij in-company trainingen de volgende zaken belangrijk:

  • Was vaak je handen;
  • Schud geen handen;
  • Hoest en nies in je elleboog;
  • Geef elkaar de ruimte wanneer gewenst;
  • Heb je klachten? Blijf thuis en doe een test;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

Training op locatie van opdrachtgever (In-company)
Bij in-company trainingen op locatie van onze opdrachtgever(s) zullen wij ons aanpassen aan het geldende beleid op de betreffende locatie.

Vragen?
Mocht je nog een vraag hebben over ons beleid, de planning of jouw eigen training? Stuur ons dan een mail naar planning@achterkamp.nl en of neem contact op met jouw contactpersoon binnen onze organisatie, dan zullen wij jouw vraag zo snel mogelijk behandelen.