Na een carrière van ruim zestien jaar binnen onze organisatie neemt Robin afscheid van ons team voor een nieuwe uitdaging bij Graafschap College. In al die jaren heeft hij met zijn deskundigheid en scherpe blik veel voor onze opdrachtgevers en onze organisatie betekent.

Na zestien jaar, gevuld met groei, kennis en onvergetelijke momenten, is het tijd om afscheid te nemen van onze gewaardeerde collega, Robin. Sinds hij bij ons begon op 1 september 2007, heeft Robin een ontwikkeling doorgemaakt van BHV-instructeur naar verkoop, operationeel manager en uiteindelijk Veiligheidsadviseur.

Brede kennis
Door al die jaren heen is Robin natuurlijk een bekend gezicht geworden van onze organisatie. Ook bij onze klanten stond hij er om bekend dat je altijd bij hem terecht kon met een diversiteit aan veiligheidsvraagstukken. Daarin kon hij terugvallen op een brede kennis vanuit zijn achtergrond als BHV-instructeur, maar ook vanuit zijn ervaringen vanuit de Brandweer. Het maakte hem een veelzijdig vertegenwoordiger voor onze organisatie.

Scherpe blik
Robin had een oog voor detail en was daar ook heel precies in, zo ook bij de door hem uitgevoerde Risico Inventarisatie & Evaluaties. Robin heeft daarvoor via ons dan ook zijn Middelbaar Veiligheidskundige-diploma gehaald. Sinds een aantal jaren is dit ook een belangrijk onderdeel geworden van onze dienstverlening, naast het ontwikkelen van bedrijfsnood- en ontruimingsplannen.

Kilometervreter
Buiten het werk hoeft Robin zich zeker ook niet te vervelen. Als postcommandant bij de vrijwillige brandweer toont hij zijn toewijding aan de gemeenschap van Dinxperlo en omstreken. En daarnaast heeft hij een grote passie voor fietsen, waarbij hij graag op zijn racefiets of mountainbike springt om als kilometervreter onze prachtige regio te ontdekken.

Nieuw avontuur
Nu staat Robin op het punt een nieuw avontuur te beginnen bij Graafschap College. Voor ons natuurlijk ook geen onbekende, want daarmee hebben we al jarenlang een prettige samenwerking. De komende periode gaan wij dit zelfs verder gaan uitbreiden richting een strategisch partnership, waarbij we intensief gaan samenwerken op onze nieuwbouw locatie in Wehl. We weten dan ook zeker dat we Robin ook daar weer tegen gaan komen.

Robin we zijn je dankbaar voor jouw inzet en professionaliteit al die jaren. Je hebt een belangrijke basis gelegd voor onze Advies & Consultancy-tak. Een aantal nieuwe talenten komen onze organisatie versterken en staan te trappelen om daarop voort te borduren. Daarover op korte termijn meer.

We wensen jou heel veel succes met jouw nieuwe uitdaging bij Graafschap College. Ongetwijfeld tot snel!