Nu we vanaf 26 juni 2021 door de verdere versoepelingen gelukkig weer een grote stap zetten richting ‘normaal’, hebben we ook even gekeken wat dit voor onze dienstverlening betekent.

Hieronder de belangrijkste wijzigingen (voor het volledige protocol – zie verderop):

 • Mondkapjesplicht vervalt
  De mondkapjesplicht bij onze trainingen vervalt per 28 juni 2021, zowel op ons trainingscentrum al bij in-company trainingen. Uiteraard is iedereen vrij om wél een mondkapje te gebruiken als men dat wil. Alleen waar de 1,5 meter echt niet kan worden gehandhaafd blijft de mondkapjesplicht gelden.
 • Groepsgroottes
  De 1,5 meter afstand blijft voorlopig nog gelden, dus blijft dat ook de bepalende factor voor de maximale groepsgrootte tijdens onze trainingen. Zowel bij trainingen op ons trainingscentrum als bij in-company trainingen. Dat betekent dat op ons trainingscentrum de maximale groepsgrootte voorlopig nog even maximaal 10 deelnemers blijft. Met een uitzondering voor twee lesruimtes waar we maximaal 12 deelnemers kunnen hanteren. Bij in-company trainingen zijn de ruimtes waar we trainen bepalend voor de maximale groepsgrootte, rekening houdend met de 1,5 meter afstand.
 • Ontvangst
  Voorlopig blijven de registratie vooraf en het checkgesprek aan de deur gelden. Registratie is standaard door het aanmelden voor onze opleidingen, cursussen en trainingen.
 • Geen toegangsbewijs
  Hoewel we dan zonder beperkingen kunnen werken/trainen doet Achterkamp voorlopig nog niet aan een toegangsbewijs (negatieve test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs). We willen deelnemers daartoe (nog) niet verplichten om daarbij te voorkomen dat we mensen op basis daarvan moeten weigeren. Uiteraard blijven we letten op de bekende klachten bij het checkgesprek.

Vragen?
Mocht je nog een vraag hebben over de planning of jouw eigen training? Stuur ons dan een mail naar planning@achterkamp.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk behandelen.

Alle maatregelen, aanpassingen en onze richtlijnen hebben we verwerkt in een eigen protocol. Klik op de afbeelding hieronder voor het PDF-formaat: