Jaarlijks organiseren wij samen met Datispienter een evenement tijdens de Week van de RI&E. Een fysieke editie vinden wij momenteel niet handig, dus gaan wij dit jaar samen een digitaal evenement organiseren.

In de vorm van een gratis webinar gaan onze veiligheidskundigen Robin Siebel, Alissa Alewijn en Nico Klumpert jou bijpraten over diverse onderwerpen binnen de wereld van de RI&E. Het mooie is – jullie bepalen zelf de onderwerpen. Met een geheel digitaal ‘rondetafelgesprek’ zullen wij al jouw vragen behandelen.

Altijd al willen weten hoe je tot een goede RI&E komt? Welke inzichten COVID-19 ons heeft gegeven binnen de RI&E? En wat je moet doen met jouw RI&E in tijden van een plotselinge crisis?

Onze RI&E-specialisten praten je graag bij, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen en interactie. Aansluitend aan de webinar zal er ook nog een digitaal vragenuurtje zijn met onze Hoger Veiligheidskundige Richard Horsthuis. Vraag maar raak!

Dit digitale evenement zal plaatsvinden op donderdag 24 september 2020 van 10:00 – 12:00 uur. Het enige wat je nodig hebt is een digitaal device, een internetverbinding en enige interesse in zaken rondom de RI&E.

Interesse? Meld je dan snel hier aan! Via dit aanmeldingsformulier kun je direct jouw onderwerpen, vragen en interesses aangeven. Na het aanmelden ontvang je vanuit ons verdere informatie over jouw deelname.

Ben jij erbij tijdens de Week van de RI&E?

Webinar Week van de RIE