Van 11 tot 15 juni 2018 vindt de Week van de RI&E plaats. Net als in andere jaren is er in deze week uitgebreid aandacht voor veilig en gezond werken, met als basis de Risico- Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Op dinsdag 12 juni 2018 organiseren wij samen met VitaMee en Datispienter de ‘Week van de RI&E in de Achterhoek’ bij Schouwburg Amphion.

Op deze prachtige locatie nodigen wij u van harte uit voor het gratis evenement waarin we u mee nemen in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de RI&E. Samen met onze partners Datispienter en VitaMee organiseren wij onder andere een interactieve workshop én een rondgang.

Gezonde én gemotiveerde medewerkers zijn van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit. Verzuim als gevolg van werk, zowel op de korte als op de lange termijn, is grotendeels te voorkomen door risico’s te inventariseren en maatregelen te nemen tegen deze risico’s. Laat uw medewerkers op een prettige en veilige manier werken en zie het terug in uw productiviteit!

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van de RI&E? Kom naar ons evenement ‘Week van de RI&E in de Achterhoek’ bij Schouwburg Amphion!

Workshops
De ochtend bestaat uit een opening met een plenaire sessie, gecombineerd met twee ‘gespiegelde’ workshops:

  • Workshop – ‘Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E’ door VitaMee & Datispienter
  • Rondgang – ‘Van RI&E tot Beste theater van Nederland’ door Achterkamp en Schouwburg Amphion

Voorkom verzuim en verloop, start bij de RI&E
Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan 3 belangrijke pijlers voor een succesvol bedrijf: werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Hoewel veel ondernemers vooral de kosten zien, zijn er ook directe kostenbesparingen te realiseren door preventieve maatregelen. Denk daarbij aan verzuimreductie, minder personeelsverloop en minder onderbrekingen. Daarbij leidt een preventiebeleid tot een hoger welzijn van medewerkers, een positief imago van de organisatie en betere productkwaliteit. Succesvolle bedrijven gaan dan ook vanuit die overtuiging aan de slag om de veiligheids- en gezondheidsrisico’s te minimaliseren, verzuim te reduceren en een prettige werkomgeving te creëren.

Van RI&E tot Beste theater van Nederland
Veiligheid en een RI&E in de praktijk, wat betekent dat eigenlijk voor het Beste theater van Nederland? Hoe hebben zij het gebouw veilig ingericht? En hoe borgt men veiligheid voor zoveel bezoekers? Achterkamp neemt u – als veiligheidspartner van Schouwburg Amphion – mee in de ontwikkeling en het beleid met een rondgang door de ’trots van de Achterhoek’. Een uniek kijkje achter de schermen!

Doelgroep
KAM en HR-managers/medewerkers en natuurlijk een ieder die geïnteresseerd is in de genoemde onderwerpen.

Aanmelden
Deelname is geheel kosteloos. Er zijn voor dit evenement in totaal 60 plaatsen beschikbaar, vol is vol. Meld je hier aan voor dit evenement.

We hopen u op dinsdag 12 juni te mogen verwelkomen bij Schouwburg Amphion in Doetinchem. Hopelijk – tot dan!
Tim te Pas (Directeur Achterkamp – samen bewust veilig!)