Door de groei van onze organisatie alsmede het vertrek van een collega zijn wij de afgelopen twee maanden op zoek gegaan naar versterking. Voor een groot gedeelte hebben wij die versterking sinds vorige maand ingevuld door het aantrekken van twee nieuwe fulltime instructeurs. Op deze manier kunnen wij verder groeien en onze opdrachtgevers vaste instructeurs, kwaliteit en flexibiliteit bieden die men van ons gewend is.

Onze eerste versterking die zich graag wil voorstellen is onze nieuwe instructeur Bas:

“Hoi allemaal,

Mijn naam is Bas Voorveld, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Rijssen. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met mijn gezin, mijn Classic Rock-band (waarin ik bassist en zanger ben) en verder neem ik graag deel aan diverse sportevenementen.

Voorheen ben ik werkzaam geweest binnen Defensie, waar ik als militair, technisch specialist en als docent/instructeur werkzaam ben geweest. Daarna ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en ben ik Managing Director geweest binnen een softwarebedrijf in de educatiesector. Na een aantal prima jaren kreeg ik toch heimwee naar het instructeursvak en wil ik graag weer met het onderwerp veiligheid bezig zijn.

De vacature voor ‘Allround Instructeur BHV’ van Achterkamp kwam precies op het juiste moment voorbij, dus ik twijfelde geen moment. Het ging snel, want de interesse bleek al snel wederzijds. Sinds 1 november ben ik de uitdaging bij Achterkamp aan gegaan en kijk vol goede moed uit naar de toekomst. Ik heb er heel veel zin in. Tot snel!?”

Een warm welkom in ons team. Wij wensen Bas veel succes en vooral heel veel plezier bij Achterkamp!

Team Achterkamp