Met enthousiasme introduceren wij onze nieuwe collega Elise Serti, die sinds april ons team is komen versterken in de rol van Veiligheidskundige. Met haar motivatie, ambitie en haar frisse blik op veiligheid, processen én systemen is ze nu al een waardevol onderdeel van ons team.

Begin dit jaar afgestudeerd van de studie Integrale Veiligheidskunde met niet alleen een diploma op zak, maar ook waardevolle ervaringen uit ons vakgebied. Haar brede kennis en interesses sluiten perfect aan bij de ambities van Achterkamp om onze adviesdiensten te versterken, te ontwikkelen, maar ook te verrijken.

Elise onderstreept het belang van het werken met mensen, met een focus op gedrag en cultuur. Dus niet vanuit het boekje en vanuit de regels, maar samen mét de mensen een veiligheidsbewustzijn creëren om daarmee positieve en duurzame veranderingen op gang te brengen.

Elise stelt zichzelf even kort aan jullie voor:

“Ik ben Elise Serti, 23 jaar oud en ik heb mijn diploma Integrale Veiligheidskunde sinds afgelopen februari behaald. Geboren en getogen in Hengelo (OV), maar verhuisd naar Deventer voor mijn studie (en omdat het natuurlijk een prachtige stad is). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op het terras te zitten, een spelletje te spelen of mijn planten te verzorgen. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en als veiligheidskundige bij Achterkamp kan ik mijn enthousiasme en passie voor veiligheid volledig inzetten. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten, Hopelijk tot snel!

Haar visie op veiligheid past perfect binnen onze rol als complete veiligheidspartner richting de toekomst. Op een fijne samenwerking en mooie successen!

Welkom Elise Serti bij Achterkamp - samen bewust veilig!