In onze ambitie om onze klanten volledig te kunnen voorzien op het gebied van veiligheid zijn wij de afgelopen periode op zoek gegaan naar versterking naast onze collega Robin. Deze versterking hebben wij gevonden in onze nieuwe veiligheidsadviseur Joost Frazer.

Joost gaat ons vanuit zijn kennis, ervaring en enthousiasme helpen in onze missie om de wereld een stukje beter, leuker én veiliger te maken. Joost maakt vanaf nu deel uit van ons Team Verkoop & Advies en gaat zich samen met Robin vastbijten in het groeiende aantal veiligheidsvraagstukken bij onze klanten.

Onze nieuwe aanwinst stelt zichzelf graag even voor:

“Hoi allemaal,

Mijn naam is Joost Frazer, 34 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochter (2) in Didam. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van ons dochtertje, houd ik van gezelligheid met familie en vrienden en reis ik de mooiste club van Nederland, De Graafschap, achterna.

Na het afronden van mijn studie Integrale Veiligheidskunde ben ik al snel aan de slag gegaan bij een bergingsbedrijf in Gelderland, waarbij ik hoofdzakelijk de aansturing van bergingsvoertuigen verzorgde en een aantal jaar de dagelijkse leiding had over de meldkamer.

De jaren vlogen voorbij en ondanks dat ik het naar mijn zin had merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en dagelijks meer bezig wilde zijn met veiligheid. Terwijl ik aan het oriënteren was op de arbeidsmarkt, zag ik het bericht van De Graafschap voorbij komen dat Achterkamp het sponsorcontract had verlengd.

Door mijn affiniteit met veiligheid, klikte ik door naar de website van Achterkamp en zag ik dat er een vacature open stond voor Veiligheidsadviseur. Ik raakte meteen enthousiast en besloot dan ook al vrij snel om te solliciteren naar deze mooie functie.

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging, waarbij ik de klanten in de nabije toekomst zo goed mogelijk advies en begeleiding wil geven rondom veiligheidsvraagstukken.

Ik hoop snel diverse bedrijven van dienst te kunnen zijn!”

Weer een mooie aanwinst voor ons team en voor elk veiligheidsvraagstuk kunnen we vanaf nu met een gerust hart zeggen: ‘Joost mag het weten!’.

Joost, van harte welkom en we wensen jou veel succes en plezier bij Achterkamp!

Team Achterkamp

 

Joost Frazer Achterkamp