De afgelopen periode zijn wij weer op zoek gegaan naar verdere uitbreiding en versterking van ons team. Die hebben wij gevonden in Jörgen en Stefan die allebei vorige maand officieel in dienst zijn gekomen bij ons. Vandaag stellen we graag aan jullie voor: Jörgen Brons.

Jörgen gaat ons vanuit zijn ervaring, enthousiasme en humor helpen bij het uitvoeren ons brede trainingsaanbod. Hij maakt sinds begin vorige maand deel uit van ons vaste team van veiligheidsinstructeurs en volgt nu een opleidingstraject bij- en via Achterkamp.

Onze eerste aanwinst stelt zichzelf graag voor:

“Mijn naam is Jörgen Brons en ben 49 jaar oud. Ik ben getrouwd en kom uit Deventer.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig uiteten en met mooi weer maak ik graag een tour tocht op mijn motor. Maar een serie kijken op Netflix kan ik ook lekker van genieten.

In het verleden ben ik beroepsmilitair geweest, waarbij ik daar in mijn laatste functie veel les heb gegeven. Daarna ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het vlak van evenementenveiligheid (o.a. Dance Valley, Mysteryland en de Vrienden van Amstel Live), toezicht & handhaving en verkeersveiligheid. Voor die organisatie heb ik al veel les gegeven, om mensen op te leiden en te trainen. Van coördinator en handhaver tot verkeersregelaar.

 De functie ‘Allround BHV instructeur’ zag ik voorbij komen op het internet en heb er direct op gereageerd. Aangezien ikzelf BHV-er ben geweest en altijd kijk naar veiligheid, vond ik het wel een mooie stap om te nemen. Tot op heden ben ik er erg blij mee en nu druk aan het leren om volwaardig veiligheidsinstructeur te worden.

 Ik heb weer zin om voor de klas te staan en daarbij hoop Ik zo snel mogelijk een leuke én leerzame les voor jullie te verzorgen!”

De komende weken zullen jullie zeker kennis gaan maken met onze nieuwe aanwinsten. Jörgen, van harte welkom in ons team. Wij wensen jou veel succes en vooral heel veel plezier!

Team Achterkamp

Welkom Jörgen Brons