In lijn met onze groei en de spannende, nieuwe ontwikkelingen die voor ons liggen zijn we blij een nieuwe versterking voor te stellen. Mariska Bais versterkt ons team sinds begin deze maand in de rol van Operationeel Manager.

Mariska komt ons met haar persoonlijkheid, ervaring en achtergrond versterken op een belangrijk moment. Een nieuwe fase met onder andere een uitbreiding naar een tweede locatie in Wehl.

Deze uitbreiding symboliseert niet alleen onze groei als organisatie, maar biedt ons ook de kans om onze organisatie verder te versterken en te verbeteren. Mariska zal een sleutelrol spelen in dit proces, door zich te richten op een breed scala aan algemene, organisatorische en operationele taken.

Mariska’s rol zal centraal staan in het coördineren en optimaliseren van onze dagelijkse gang van zaken, waarmee we samen gaan zorgen voor een soepele, efficiënte en fijne werkomgeving. Met haar capaciteiten en inzicht zal ze ons ondersteunen bij onze doelstellingen en het verder uitbouwen van onze organisatie.

“Na een kleine maand kan ik al zeggen dat ik trots ben onderdeel uit te mogen maken van het gedreven team van Achterkamp. Met het oog op de toekomst liggen er prachtige ontwikkelingen in het verschiet; ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn collega’s verder te bouwen aan dit mooie bedrijf!,” vult Mariska aan over haar start binnen onze organisatie.

We weten zeker dat Mariska met haar passie, toewijding en expertise een waardevolle aanwinst is voor ons team. Op een mooie en fijne samenwerking!