Graag introduceren wij weer een nieuwe toevoeging aan ons team. Sinds twee maanden is Silvan Rutten bij ons gestart in de rol van Junior Veiligheidsadviseur (i.o.). Een jong en onbevangen talent die met ons de uitdaging aan gaat in een combi van werken en leren.

Een samenwerking gestart vanuit een open sollicitatie van Silvan, waarbij hij zijn ambities en gedrevenheid niet onder stoelen of banken schoof. Een mooi voorbeeld van kansen creëren en kansen pakken.

In september zal hij starten met de studie Integrale Veiligheidskunde (Deeltijd) welke hij gaat combineren met een mooie rol binnen ons Team Verkoop & Advies. Silvan gaat zich bezig houden met een mix van advies, verkoop en marketing. Met een frisse blik en een leergierige, sportieve instelling zal Silvan ons team ook weer verrijken.

Silvan stelt zichzelf al graag even kort aan jullie voor:

“Mijn naam is Silvan Rutten, 21 jaar oud en kom uit Zelhem. Ik zou mezelf beschrijven als een sociale, behulpzame, leergierige en sportieve jongen. Voetbal is een grote passie van mij, dit doe ik in het 1ste van ZZC’20. Voor de rest houd ik ervan om de gezelligheid op te zoeken met mijn vrienden of vriendin.

In september start ik de opleiding Integrale Veiligheidskunde (HBO) en dit zal een werk-/leertraject worden bij Achterkamp. Zo kan ik de geleerde materie direct toepassen in de praktijk. Een prachtige kans om mijzelf te ontwikkelen en waarbij ik Achterkamp uiteraard wil versterken.

 Ik zie Achterkamp dan ook als een groeiend bedrijf dat volop bezig is met innovatie binnen een interessant vakgebied. Kijk er dan ook naar uit om dit samen zo goed mogelijk te realiseren. Tot gauw!”

Met zijn enthousiasme, onbevangenheid en gedrevenheid is Silvan een mooie aanwinst voor ons team en ook binnen ons vakgebied. Met talent naar de toekomst!

Welkom Silvan Rutten