Zoals reeds gezegd zijn wij de afgelopen periode op zoek gegaan naar verdere versterking van ons team. Die hebben wij gevonden in Stefan en Jörgen die beiden vorige maand officieel in dienst zijn getreden. Vandaag stellen graag aan jullie voor: Stefan Reijrink.

Stefan is nu de jongste telg binnen ons vaste team van instructeurs en volgt momenteel een inwerk- en opleidingstraject bij ons. Stefan is een aanwinst binnen ons team met zijn bewonderenswaardige nieuwsgierigheid en interesses richting gezondheid, veiligheid en nieuwe avonturen.

Onze tweede aanwinst stelt zichzelf graag voor:

Mijn naam is Stefan Reijrink, 27 jaar oud en woon in het mooie Doetinchem. Sinds 1 februari mag ik onderdeel uitmaken van team Achterkamp. Door ontwikkelingen in het bedrijf is er ruimte vrij gekomen voor een Allround BHV instructeur, een functie die ik met veel enthousiasme ga opvullen.

Na mijn studie Sport, Gezondheid en Management, ben ik na een lange buitenlandse reis aan het werk gegaan als bedrijfsleider in de retail. Ik werd super enthousiast van de BHV lessen die ik daar kreeg. Toen ik de vacature als instructeur tegenkwam twijfelde ik dan ook geen seconde. Snel merkte ik dat Achterkamp een goede keuze was. Een warm en open bedrijf met prachtige faciliteiten. Er heerst een echte Achterhoekse cultuur, waardoor ik me snel thuis voelde.

In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met het maken van muziek op mijn gitaar en piano, ben ik keeper bij de voetbalvereniging ZZC’20 en wanneer het (weer) kan ga ik er graag met mijn backpack op uit.

Mijn doel is om zo snel mogelijk als zelfstandig instructeur voor de groep te staan en op lange termijn verschillende cursussen te kunnen geven.

Ik verheug me erg op deze nieuwe uitdaging. Wellicht tot snel!”

De komende weken zullen jullie zeker kennis gaan maken met onze nieuwe docenten. Stefan, van harte welkom in ons team. Wij wensen jou veel succes en vooral heel veel plezier bij Achterkamp!

Team Achterkamp

Welkom Stefan Reijrink